CHEFEN ÄR DÖD, LÄNGE LEVE CHEFEN

Vi har gjort en omorganisation på min arbetsplats Apelöga. Från och med nu är vi en platt organisation - vi har helt enkelt inga chefer. 

Det är ju tokigt, någon måste väl bestämma?

Och det är väl egentligen det som är grejen. Alla kommer att bestämma nu. De som är bäst på att fotografera på Apelöga kommer ansvara och därmed bestämma om de frågor som handlar om fotografi, på samma sätt som jag kommer ansvara för rörlig bild. 

Det kommer bli väldigt spännande, för vem kommer att sätta lönerna? Vem ger vem sparken? Det är många frågetecken som kommer behöva slätas ut i månaderna framöver, men jag tror att med det extra ansvaret som varje individ på jobbet kommer få så kommer vi också växa. Inte bara i yrket, men även som människor.

With great power comes great responsibility

Läs mer om vår omorganisation:
Apelöga
Resume
ETC 

Anders och jag på Sveriges Radios grymt osexiga ljudbås i Malmö 

Anders och jag på Sveriges Radios grymt osexiga ljudbås i Malmö